tiistai 31. toukokuuta 2016

Changgyeonggung-palatsi ja Han-joki Soulissa


Lauantaina meillä oli tarkoitus tavata toinen porukka kyseisen Heunginjimun portin luona. Aika vain kului, eikä toista porukkaa näkynyt. Kiersimme pienen porttialueen useasti ja kolusimme läheisiä alueita. Wifijen puutteen vuoksi yhteyttä toiseen porukkaan oli vaikeaa pitää. 


Siirryimme läheiseen puistoon odottelemaan ja olimme siellä pari tuntia. Viestittelyjen lomassa kävi ilmi että kaupungissa on useampia portteja ja toinen porukka oli aivan eri portilla (vieläkin uskon että omamme oli se oikea, jossa sovimme tapaamisen). Portit ovat todella samannäköisiä, mitä kuvista vertailimme myöhemmin, joten sekaannus oli ymmärrettävä.


Ostin ällöttäviä limaisapaakkuja, joiden sisällä oli oudon makuista juustoa. En suosittele! :D

Lopulta odotteluun kyllästyttyämme päätimme mennä ohjelmamme seuraavaan kohteeseen sanahirviö Changgyeonggungin palatsiin. Emme sieltäkään löytäneet toista porukkaa, mutta näimme kivan palatsin ja useita hanbokeihin pukeutuneita ihmisiä!

Vieläkään en ole kokeillut perinteistä hanbokia, mutta aion kyllä etsiä sellaisen käsiini ennen kuin palaan Suomeen!



Hanbok-tyttöjen piirileikki


Olimme jo vihaisia, kun jäätelöpaikkaa, jossa seuraavaksi sovimme tapaavamme ei ollu olemassakaan, Menimme läheiseen Mäkkäriin syömään ja sinne tuli lopulta toinen porukka. Kiivassanaisella espanjakeskustelulla asia puitiin läpi ja saimme korkeimmat pehmikset mitä olen nähnyt sovintolahjaksi kaikesta odottelusta :D


Lähdimme yhdessä kohti Han-jokea.




Han-joella oli kuuluisa vesiesitys, joka petti kaikki odotukseni. Jo videolta näkee että se oli erittäin tylsä. Tästä tulikin mieleen paras vesishow, jonka näin Las Vegasissa Coast to Coast kielikurssilla...


Tässä on kunnon esitys siitä, mitä vedellä voi saada aikaan. Musiikki ei ehkä kuulu hyvin, mutta se on Vaaleanpunaisen pantterin tunnusmusiikki ja vesi liikkui täsmälleen musiikin tahtiin. Yksi upeimmista asioista mitä olen elämässäni nähnyt! Näin kunnon vesishow tehdään korealaiset!


Lähialue oli kuitenkin kaunis valoineen



Lopuksi söimme ruhtinaallisesti baarikopissa. Se on kuin karaokehuone, mutta tässä huoneessa vain syödään ja juodaan :D itse olin vesilinjalla koska hyi kalja. Hedelmät olivat ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti